Naast vijf bakkerijen heeft Bake for Life de afgelopen jaren een aantal projecten opgestart.
In 2007 is Bake for Life gestart met een project dat gebaseerd is op basis van het microkredietprincipe, het BISS-project.

Met ‘Bake for Life College’ bieden we een volwaardige bakkerijopleiding die ervoor moet zorgen dat Oegandezen niet alleen weten hoe ze een brood moeten bakken, maar ook kennis hebben over de werking van grondstoffen, kostprijsberekeningen, boekhouding en hygiëne.

Het brikettenproject is recent (in 2020) gestart met als doel in alle gebieden waar onze bakkerijen en BISS bakkerijen gevestigd zijn een briketten-productie op te starten.

Onze bakkerijen

Op dit moment heeft Bake for Life vijf bakkerijen in Afrika. Vier in Oeganda, (in Nkonkonjeru, Tororo, Soroti en Budaka), en één in Bungoma in Kenia.

BISS Bakkerijen

In 2007 is Bake for Life gestart met een nieuw project, gebaseerd op het microkredietprincipe, het BISS-project. BISS staat voor Bake it Smart en Simple.

Bake for Life college

Een volwaardige 3-jarige opleiding waar studenten leren hoe ze een brood moeten bakken en alles over grondstoffen, kostprijzen, boekhouding en hygiëne.

Briketten project

Het doel van ons nieuwe brikettenproject is in alle gebieden waar onze bakkerijen en BISS bakkerijen gevestigd zijn een briketten-productie opstarten.