BAKE FOR LIFE BANANENBROOD ACTIE

Door het bakken en verkopen van het Bake for Life bananenbrood lever je een belangrijke bijdrage aan kansarme mensen in Oeganda.

Samenwerken loont!

De bananenbrood actie is mogelijk door een mooie samenwerking tussen onze stichting,

Beko verpakkingen en Wolthuizen verhuizingen.

Hoe het werkt

Je kan via de website van Beko Verpakkingen een bedrukte bakvorm bestellen voor Bananenbrood. Bij deze verpakking ontvang je ook een recept en promotiemateriaal voor je eigen klanten.

Aan de slag

Met deze benodigdheden kun je in je eigen bakkerij aan de slag om bananenbrood te bakken en te verkopen. De bijdrage van 0,50 cent per bananenbrood zit verrekend in de prijs van de bedrukte baktrays. Samen met je klanten kun je nu sparen voor een eigen bakkerijtje in Oeganda. Want al na verkoop van 5500 bananenbroden kan een BISS bakkerij worden gerealiseerd.

Van de inkomsten uit een BISS bakkerij kunnen gemiddeld drie gezinnen in hun levensonderhoud voorzien!

Meer weten?

Meer weten over een BISS bakkerijen van Bake for Life? Op deze website vind je onder het kopje BISS projecten alle informatie.

Doe je mee?

Bestel via Beko Verpakkingen en niet veel later kun je aan de slag.

Succes!

Bananenbrood bij BBROOD

Bij BBROOD maken we graag de aarde een beetje beter. Duurzaamheid is een van onze speerpunten maar… Niet alleen de aarde zelf, ook de mensen. Van Amsterdam tot Afrika, en we bakken natuurlijk het Bake for Life bananenbrood. Onze klanten zijn er dol op!

Foto’s: