DE VIJF BAKE FOR LIFE BAKKERIJEN

Vier van de bakkerijen zijn gesitueerd in het oosten van Oeganda, in de plaatsen Nkokenjeru, Budaka, Soroti, Tororo. Net over de grens in Kenia is de vijfde bakkerij, in Bungoma.

Voor onze ruim 140 werknemers en hun families maken wij het verschil!

Met uitzicht op een betere toekomst, met ruimte voor dromen die uitkomen.

Bakkerij Nkonkonjeru

Nkonkonjeru ligt iets te westen van de grote stad Kampala, vlak aan het Lake Victoria.De bakkerij biedt werk aan totaal 27 mensen. De dagelijkse leiding is in handen van Sister Elisabeth. Supervisor is mr. Mugisha, bookkeeper is Mary.

 

Nkonkonjeru op Google Earth

Bakkerij Budaka

De bakkerij in Budaka biedt werk aan 12 mensen. De dagelijkse leiding is in handen van Sister Margareth. Supervisor is Wako, bookkeeper is Veronica.

 

Budaka op Google Earth

bakkerij-Budaka

Bakkerij Soroti

Soroti is de meest noordelijke Bake for Life bakkerij. De bakkerij in Soroti biedt werk aan totaal 21 mensen. De dagelijkse leiding is in handen van Sister Petronella en supervisor is mr. Moses, bookkeeper is Yona.

 

Soroti op Google Earth

Bakkerij Tororo

Het stadje Tororo ligt vlakbij de grens van Kenia. De bakkerij in Tororo biedt werk aan 22 mensen. De dagelijkse leiding is in handen van Sister Elisabeth en de supervisor is Ronald. Bookkeeper is Mwajuma.

 

Tororo op Google Earth

Uganda Bake for Life

Bakkerij Bungoma

Bungoma ligt net over de grens van Oeganda en Kenia, vlakbij Tororo. De bakkerij in Bungoma biedt werk aan 18 mensen. De dagelijkse leiding is in handen van Sister Sylvia. Supervisors zijn Christiene en Vincent. Bookkeeper is Sister Sylvia.

 

Bungoma op Google Earth