Drie vragen aan...

Marleen Pater

1. Sinds wanneer zet jij je in voor BfL en op welke manier doe jij dat?

Eind jaren 90 kwam het idee om een bakkerij te bouwen in Afrika. Sinds dat moment ben ik bijna dagelijks bezig voor de stichting. Of in mijn hoofd, of met fondsenwerving, reizen organiseren, vergaderen, de kringloopwinkel Sogges, lezingen, overleg en ga zo maar door.

2. Hoe ben jij met BfL in aanraking gekomen?

Heb het zelf mogen oprichten.

3. Waarom ben JIJ vrijwilliger voor BfL?

Het voelt als morele plicht, wij zijn In Nederland geboren. Een welvarend land met vele kansen. Dat heeft niet iedereen. Als we delen is er altijd genoeg heb ik geleerd van mijn ouders. Dan zijn we voorlopig nog even bezig.
Het is een enorme verrijking van mijn leven, zoveel mooie momenten meegemaakt! Ik kan het iedereen aanraden iets voor een ander te doen.

Lees ook BfL Geschiedenis