Drie vragen aan...

Maarten Schrooten

1. Sinds wanneer zet jij je in voor BfL en op welke manier doe jij dat?

In 2016 ben ik begonnen als program manager bij BISS Bakeries Uganda Ltd, onderdeel van BfL. Deze rol heb ik met veel energie en liefde mogen vervullen tot midden 2018. Nadat ik weer terug in Nederland was ben ik deel gaan nemen aan de Business&Events groep van Bake for Life, dit doe ik tot heden met veel plezier.

2. Hoe ben jij met BfL in aanraking gekomen?

Teun Winkel belde mij op om de functie van Program manger te vervullen in Uganda, dit was de eerste keer dat ik concreet met BfL in aanraking kwam. Echter heb ik tijdens mijn stage in 2013 bij Bbrood in Oeganda ook een bezoek gebracht aan de bakkerij in Nkonkonjeru van Bakforlife. Bbrood en Bfl zijn nauw verbonden aan elkaar.

3. Waarom ben JIJ vrijwilliger voor BfL?

De reden waarom ik mij inzet voor deze prachtige organisatie is omdat Bakeforlife oog heeft voor de mensen in de maatschappij welke (vaal) vergeten worden. Daarnaast wordt er werk&inkomen gecreëerd op een zeer effectieve werkwijze. Niet alleen een vaardigheid aanleren, maar ook de middelen aanbieden zodat dit direct in de praktijk uitvoert kan worden. Bake For Life is een bijzondere organisatie waarbij je deel uit maakt van een familie, welke over grenzen gaan!