Eerste edititie Bake for Life Rally groot succes!

De eerste Bake for Life Rally, gehouden op 28 april 2024 is succesvol verlopen. Na de ontvangst met koffie en een appelkanjer vertrok het deelnemersveld van 40 equipes om 10.00 uur uit Geldermalsen.

Na een mooie rit door de Betuwe met diverse opdrachten en het oversteken van de rivier met het pontje belanden de deelnemers in Stoutenburg. Hier stond de lunch klaar en uiteraard ontbrak de Rallykroket niet. Na deze onderbreking werd de route vervolgd door de Utrechtse heuvelrug om uiteindelijk weer terug te keren in Geldermalsen.
Hier werd nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Maarten van Dutch Rally Events, die de route uitgezet had, gaf uitleg over hoe de route gereden had moeten worden.

Prijsuitreiking

Voor dat het tijd was voor de prijsuitreiking werd het fantastische bedrag bekend gemaakt wat deze dag heeft opgeleverd. En nogmaals dank aan alle sponsors en deelnemers want maar liefst een bedrag 17.500 euro werd er middels een cheque uitgereikt aan onze voorzitter Marleen Pater.

Hierna volgde de prijsuitreiking en de winnaars van de eerste Bake for Life Rally zijn geworden Frank en Inge Toifeld, de tweede prijs ging naar Marcel de Geus en Martha Sustronk en de derde prijs naar Michel van Hattum en John van der Laan.
De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Na alle enthousiaste reacties staat al wel vast dat er volgend jaar weer een BFL Rally georganiseerd gaat worden, de datum en overige info wordt zo spoedig mogelijk gedeeld.

Namens het organiserende Bake for Life Rallyteam,
Ronald, Ria, Tieke, Wiljan en Kees.