THUISBAKKERSPUNT VOOR BAKE FOR LIFE

Bake for Life wordt gesteund door ThuisbakkersPunt

Bake for Life wordt gesteund door ThuisbakkersPunt, een initiatief dat Sanne Alblas in 2019 is gestart om enthousiaste thuisbakkers in contact te brengen met elkaar en hun buurt.

Inmiddels draait ThuisbakkersPunt op een groep betrokken vrijwilligers en is het een stichting geworden. ThuisbakkersPunt maakt thuisbakkers en hobbybakkers beter vindbaar voor buurtgenoten die zelfgemaakt gebak willen bestellen. Naast dat het lekker is, leren mensen elkaar op die manier ook kennen. Dat schept verbondenheid in de buurt.

De thuisbakkers onderling vormen een landelijk netwerk, waarin tips en informatie wordt gedeeld over thuisbakken. Thuisbakkers die zich aanmelden, krijgen een eigen contactpagina op de website waarmee zij zichzelf kunnen presenteren. Mensen die op zoek zijn naar zelfgemaakte gebak, kunnen zo eenvoudig in contact komen met de thuisbakker.

De thuisbakker betaalt eenmalig 10 euro aanmeldingskosten en daarna 1 euro per maand. Van de maandelijkse bijdragen wordt de helft gebruikt voor het onderhouden van de website, de andere helft gaat naar de projecten van Bake for Life. Eenmaal per jaar is er een feestelijke cheque-uitreiking. Zo zijn we sociaal voor de buurt en de wereld.

 

Aan iedereen die Bake for Life een warm hart toedraagt, hierbij een oproep: ken jij een thuisbakker? Attendeer hem of haar dan op dit mooie initiatief. Of wil je zelf ook bakken voor Bake for Life, doe dan mee met de Benefiet Bakactie! Op de website www.thuisbakkerspunt.nl vind je meer informatie.

DONATIE VAN THUISBAKKERSPUNT

Op zaterdag 21 juni 2022 mochten wij weer een cheque ontvangen van Thuisbakkerspunt.nl. De uitreiking was bij Bakkerij-wereld in Ede waar de thuisbakkers en Heleen Verberne namens Bake for Life gastvrij werden ontvangen. Voor het hele verslag klik hier.

Bedankt alle #thuisbakkers van #ThuisbakkersPunt voor het mogelijk maken van deze cheque.