POLDER MEETS AFRIKA!

Bake for Life en Nedflex organiseren Midzomer Sponsorloop
(hard)loop mee en draag bij aan een beter leven voor in Oeganda

2% gefinancierd
Wij hebben €585 van de €35.000 ingezameld.

Doe je mee? Graag!

Vul het inschrijfformulier in om je aan te melden.

Per deelnemer vragen we een minimale inleg van €100,-. Simpel rekensommetje: als je zelf €50,- inlegt en je vraagt 5 mensen om jou voor €10,- te sponsoren, dan ben je er al.

Ik wil graag hardlopen in plaats van wandelen.

Waarom jouw steun nodig is

Bake for Life geeft kwetsbare mensen de mogelijkheid om via werk en opleiding te ontsnappen uit de armoede. Met de kennis van het bakkersvak krijgen zij een kans op een mooie(re) toekomst. Er zijn al 5 bakkerijen opgericht, 4 in Oeganda en 1 in Kenia. In deze bakkerijen werken verschillende mensen. De een is gehandicapt of wees, de ander is alleenstaande moeder of heeft door omstandigheden op zeer jonge leeftijd school moeten verlaten.

Voor ruim 140 werknemers en hun families heeft Bake for Life al het verschil gemaakt, met uitzicht op een betere toekomst, met ruimte voor dromen die uitkomen.

Help ook mee en schrijf je in voor de Bake for Life sponsorloop op zaterdag 22 juni, georganiseerd door Nedflex. Met deze sponsorloop hopen we minimaal €35.000 in te zamelen.

Wie is Nedflex

Nedflex is personeelspartner van diverse grote bedrijven. Haar missie ‘voor iedereen een plek op de arbeidsmarkt’, sluit naadloos aan bij Bake for Life en daarom hebben zij zich als sponsor verbonden. “Bake for Life is een prachtig initiatief, dat wij van harte ondersteunen”, begint Renske Splinter, HR Manager van Nedflex. “Wij investeren graag in ontwikkeling en groei. Daarom zijn wij er trots op dat wij bij kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van de Afrikaanse bakkerijen van Bake for Life. Twee van onze medewerkers hebben met eigen ogen in Afrika gezien hoe de oprichtster Marleen Pater met haar team al zo’n groot verschil heeft gemaakt.”

Het programma

We verwelkomen je graag vanaf 17.00u met een drankje en een lekkere maaltijd die een goede bodem geeft voor je wandeltocht. We zorgen er natuurlijk ook voor dat het je onderweg aan niets ontbreekt. Aan het eind van de tocht proosten we op jouw inzet.

Datum: zaterdag 22 juni

Plaats: Nedflex hoofdkantoor, Schoffel 2 De Goorn

  • 17.00u Ontvangst inclusief maaltijd
  • 18.00u Start eerste loopgroep
  • 22.00u Laatste binnenkomers + borrel met muziek

Voor specifieke vragen mail naar: sponsorloopbakeforlife@nedflex.nl

Sponsors

Bakkerswerk