Afgelopen zaterdagavond 22 juni vond de jaarlijkse Bake for Life Sponsorloop plaats, dit jaar georganiseerd door Nedflex uit de Goorn. Het zonnige weer en ruim 70 enthousiaste deelnemers en vrijwilligers hebben voor een meer dan geslaagde avond gezorgd.
De avond begon met een stevige maaltijd als bodem voor de 17 kilometer lange wandeltocht door de Noord-Hollandse polder. Een van de jongere deelnemers, Jac, heeft speciaal voor de sponsorloop een eigen liedje op zijn gitaar gespeeld. Om 18.00 uur gaf Maroeska Metz het startsein en ging iedereen van start. Onderweg waren er meerdere stops waar de wandelaars een stempel konden halen, hun waterflesjes konden bijvullen, wat konden eten en een foto maken bij het fotoframe. De eerste wandelaar was binnen 3 uur terug. Bij binnenkomst werden de deelnemers opgewacht door live muziek.  Er werd een taart van Maroeska Metz verloot en uiteindelijk werd onder het genot van een hapje en drankje het eindbedrag bekend gemaakt.
Nedflex heeft het opgehaalde bedrag afgerond tot maar liefst €20.000,-!
Directie en medewerkers van Nedflex, vrijwilligers, wandelaars en natuurlijk alle sponsors, heel erg bedankt voor jullie steun en inzet!
Kijken hoe leuk het was, je vindt alle foto’s hier: Facebook.com/Nedflex