Drie vragen aan...

Lukas den Admirant

1. Sinds wanneer zet jij je in voor BfL en op welke manier doe jij dat?

In 2013 ging ik als vrijwilliger naar Oeganda voor Bake for Life. Vier maanden verbleef ik in Tororo en werkte met de bakkerij en de Bake for Life College. Na terugkomst, kreeg ik de geweldige mogelijkheid om project manager te worden van BISS Bakeries, het derde project van Bake for Life. Sindsdien zet ik mij met hart en ziel in voor Bake for Life als Project Manager BISS.

2. Hoe ben jij met BfL in aanraking gekomen?

Na mijn studie wilde ik iets nuttigs gaan doen. Iets toevoegen aan deze wereld. Eén van mijn docenten was met Marleen en Johan Pater mee geweest naar Oeganda en raadde mij aan om met hun in gesprek gegaan. Zo is het balletje gaan rollen…

3. Waarom ben JIJ vrijwilliger voor BfL?

De positieve impact die de projecten maken is enorm. Het zichtbaar positief zien veranderen van mensenlevens is geweldig en mijn grootste drijfveer. De BISS familie blijft groeien, steeds meer mensenlevens worden beetje bij beetje beter. Dat allemaal door middel van het geweldige vakmanschap bakken.