Het verhaal van Jimmy

Trots om bij de Bake for Life familie te horen

Ik ben er trots op bij deze geweldige familie te horen

Gisteren, vandaag en morgen, omdat het een zorgzame familie is voor haar werknemers

Tien jaar geleden, toen ik op school zat voordat ik bij de organisatie Bake for Life kwam, bleef ik me afvragen, wat gebeurt er na mijn lagere school, wie biedt me wat ik moet doen om te overleven, waar begin ik? Veel vragen bleven me dag en nacht kwellen, gebaseerd op het feit dat veel gemeenschappen, waaronder onze eigen families, familieleden en zelfs op scholen of op sommige werkplekken, ons mensen met een beperking, als minderwaardig beschouwen. Naar wie ga ik voor onderdak?
Dit alleen al kon me ontmoedigen om te studeren, want wat is de zin van studeren als niemand me een baan zou aanbieden. God zij dank bleven mijn moeder en een paar vrienden mij aanmoedigen om hard te blijven studeren. En zo haalde ik in 2013 mijn Certificate in Business Studies.
Ik herinner me dat ik in het jaar 2014, stage zou gaan lopen samen met een vriend die in een rolstoel zit, ons werd gevraagd “kun je motorrijden” om het veld in te gaan om vaardigheden en uitdagingen op het gebied van marketing te verwerven? De moed zakte me naar de schoenen, ik moest de waarheid accepteren dat ik gehandicapt ben en minder kansen heb.

Toen kwam de redder, bekend als Bake for Life

In ons leven via The Little Sisters of St.Franciscus van Assisi

We leiden nu een beter leven met de steun van Bake for Life-Holland. Nu worden we beschouwd als mensen omdat we iets presenteren, hoe klein het ook is. Maar het is zoveel beter dan bedelaar zijn aan de kant van de weg, dat, wat hier bekend staat als werk voor personen met een handicap.
Met alle vaardigheden die Bake for Life ons heeft bijgebracht, is het negatieve gedrag en hoe wij worden benaderd veranderd.
Sommigen van ons hebben nu een gezin gesticht en zijn in staat dit zelf te onderhouden. Hoewel sommige schoonfamilies het nog steeds niet op prijs stellen als een gehandicapte hun dochter een aanzoek doet. Aan God laten we alles over.
Tegenwoordig werk ik als assistent account in de bakkerij in Budaka en ik geloof dat het me zal helpen om naar een beter leefniveau te upgraden en het helpt me ook om voor het onderwijs van mijn broer en zus te zorgen.
Ik ben Bake for life Limited en Little Sisters of St. Francis of Assisi zo dankbaar.
Ik kan het me niet veroorloven om u terug te betalen, maar alles wat ik bid; Moge God al uw hartewensen zegenen en vervullen.

Bedankt voor alle hulp!

Jimmy Ojok

HELP MEE MENSEN ALS JIMMY WEER EEN TOEKOMST TE GEVEN!

Bent u net als ons ook zo getroffen door dit verhaal en wilt u ons steunen? Uw donatie is zeer welkom!