Het verhaal van Jane

Een alleenstaande moeder met 2 kinderen, werknemer van de bakkerij in Tororo.
Op tweejarige leeftijd werd Jane ziek. Men dacht aan malaria, maar het bleek polio te zijn. Hierdoor zijn haar beide benen vergroeid.  Tot haar 13de heeft ze gekropen, toen is ze geopereerd door een dokter uit de Verenigde Staten, hierdoor is ze nu iets mobieler, met behulp van krukken en spalken.
Na de middelbare school volgde Jane een cursus voor secretaresse. Helaas kreeg ze geen baan, ondanks de vele sollicitaties. Ze raakte zwanger en het leven werd een uitdaging omdat ze geen inkomsten had en de vader van de baby zijn verantwoordelijkheid niet nam. Na bemiddeling van de Zusters werkt Jane nu al vele jaren in de bakkerij in Tororo en is ze kortgelden gestart met haar eigen BISS bakkerijtje.
‘Mijn leven veranderde ten goede toen ik een bron van inkomsten kreeg. Ik ben nu een alleenstaande moeder met twee kinderen en het inkomen van Bake for Life helpt mij en mijn kinderen bij het voorzien in onze basisbehoeften. Bake for Life betekend voor mij liefde, mensen met een beperking hebben hierdoor een kans. Ik voel me veilig en thuis in de omgeving van de bakkerij’, aldus Jane.
Foto’s

HELP MEE MENSEN ALS JANE WEER EEN TOEKOMST TE GEVEN!

Bent u net als ons ook zo getroffen door dit verhaal en wilt u ons steunen? Uw donatie is zeer welkom!